Bedrijfsarts online

Worden onze medewerkers optimaal begeleid? Vraag het de bedrijfsarts on-line.

Deze pagina is nog in ontwikkeling. Het is echter al mogelijk om vragen voor te leggen aan de “reïntegratie-adviseur on-line”.

Als u een eenmalige vraag stelt, kunt u deze gewoon stellen via info@occure.nl. De kosten voor een antwoord op uw vraag bedragen € 28.50 (€ 33,92 incl. BTW). Deze dient u vooraf te voldoen. U kunt betalen met een eenmalige machtiging of een overboeking. Bij een overboeking wordt uw vraag in behandeling genomen op het moment dat uw betaling is ontvangen.
Uw vraag beantwoorden wij per e-mail. Zonodig nemen wij telefonisch contact met u op. Indien u daar bij voorbaat prijs op stelt, verzoeken wij u dit meteen aan te geven bij de aanvraag.
Als wij uw vraag niet kunnen beantwoorden, retourneren wij uiteraard het bedrag.

U kunt het bedrag overmaken naar Occure te Hoeven, rekening nummer: 97.12.55.466.
Graag onder vermelding van “reïntegratie-advies-on-line”.

Als u van plan bent vaker een check te doen met betrekking tot de reïntegratie van uw medewerkers, kunt u ook geregistreerd worden met gebruikersnaam en wachtwoord. Voor nadere informatie hierover: info@occure.nl.

Occure beschikt ook over de mogelijkheid van coaching. Bij voorkeur werken we met een “fysieke” intake, waarna de coaching grotendeels on-line kan verlopen.
Informeer naar de mogelijkheden.


Vorige pagina: PAGO Volgende pagina: Vragen over personeelbeleid