Ziektekostenverzekering

Zoals u bekend zal zijn, is per 1 januari 2006 het stelsel van ziektekostenverzekeringen in Nederland aangepast. Het verschil tussen ziekenfonds- en particuliere verzekeringen is vervallen. Meeùs kan u een ziektekostenverzekering bieden met een hoge kwaliteit en een gunstige prijs.

De zorgpolis die u maximale vrijheid geeft

U wilt zelf bepalen door wie u wordt behandeld. U beslist graag zelf over uw gezondheid en u wilt een verzekering die u en uw arts zoveel mogelijk ruimte geeft. Dat kan met de Goed In Zorg Polis.

De Meeùs Goed In Zorg Polis

De Meeùs Goed In Zorg Polis is een complete zorgverzekering. De verzekering bestaat uit de basisverzekering en de keuze uit drie aanvullende pakketten; de 3-, 4- of 5-sterren aanvullende verzekering. U kunt desgewenst ook nog een aparte aanvullende verzekering voor tandartskosten afsluiten.

Met de Goed In Zorg Polis wordt u niet verplicht naar een door de verzekeraar aangewezen huisarts of andere behandelaar te gaan. Uitgangspunt is dat ù de zorgverlener kiest. Als u bijvoorbeeld een kleine ingreep liever door uw huisarts laat verrichten, dan kan dat. Zo wordt u snel geholpen door iemand die u kent.

De Goed In Zorg Polis biedt u gegarandeerde inschrijving bij een LHV-huisarts. Dus ook als er sprake is van een huisartsentekort heeft u altijd een huisarts.

De Landelijke Huisartsen Vereniging staat volledig achter de Goed In Zorg Polis en verleent daaraan haar keurmerk.

Voor informatie of een offerte belt u met Meeùs (076) 531 34 80 of stuurt u een emailbericht naar vrijeberoepen@meeus.com.


Vorige pagina: Bedrijfsartsen en arboprofessionals Volgende pagina: Schrijf u nu in