Bedrijfsartsen en arboprofessionals

Klik hier als u interesse hebt om als zelfstandig arboprofessional te gaan werken of reeds als zelfstandig arboprofessional werkzaam bent en op de hoogte gehouden wil worden van de activiteiten van Occure.

Conditietest 72dpiAls partner in het Occure Member Benefit Program krijgt u kortingen op tal van zaken, die door Occure scherp zijn ingekocht. Overigens kunnen ook niet-partners van deze member benefits profiteren, maar de extra korting geldt dan niet.

Op dit moment zijn de volgende zaken hierbij aan de orde:

Opleidingsaanbod nascholing bedrijfsartsen / arboprofessionals Occure

 

Als partner krijgt u verder toegang tot:

  • Medische dossiers / automatisering (tegen betaling)
  • Netwerk Occure, indien u zoekt naar inzet andere discipline
  • Alle informatiebulletins die Occure verstuurt naar haar relaties. 

Andere behoeften en ideeën kunt u doorgeven aan info@occure.nl. Alle voorstellen zullen wij toetsen op draagvlak en bij voldoende draagvlak en haalbaarheid, toevoegen aan het programma.

De kosten voor het partnership van het Occure Member Benefit Program bedragen voor bedrijfsartsen per jaar € 298,00 (excl. BTW), voor de overige arboprofessionals € 198,00 (excl. BTW). Uiteraard zijn de kosten fiscaal aftrekbaar.

Schrijf je direct in

Vul het onderstaande formulier in en u hoort zo spoedig mogelijk van ons

Vul een geldig nummer in van minimaal 10 cijfers.
Vul een geldig nummer in van minimaal 10 cijfers.

Na inschrijving ontvangt u een factuur. Op het moment dat de betaling bij Occure is binnengekomen, bent u ingeschreven als partner.